Fase 1 De Laureaten Den Haag opgeleverd

25 oktober 2019

In juni 2018 zijn we gestart met de bouw van de eerste 35 woningen van fase 1 van De Laureaten in Den Haag. Gisteren heeft onze wooncoach de laatste woning mogen opleveren aan de nieuwe bewoners! Een mooie mijlpaal voor iedereen die aan dit project heeft meegewerkt. 

Ook zijn we hard bezig met de bouw van de tweede fase van dit project: 37 woningen.  Er komen Stadswoningen, Verandawoningen, Herenhuizen en chique Bungalows met een volledig woon- en slaapprogramma op de begane grond. 

De Laureaten is de nieuwste buurt in de Haagse wijk Vroondaal. Gelegen aan Park Madestein komen er in totaal 72 woningen. Van Egmond architecten heeft de huizen ontworpen in kenmerkende 19e-eeuwse Haagse stijl met veel mooie details. In opdracht van Blauwhoed bouwt Ballast Nedam West deze prachtige huizen. De woningen bieden veel leefruimte en zijn met opties verder uit te breiden en in te delen. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van ‘smart living’ techniek zoals een slimme thermostaat, geavanceerde rookmelders, usb-wandcontactdozen en toilet- en buitenverlichting en met een bewegingssensor.