Start verkoop klimaatneutrale woningen in Spijkenisse

31 oktober 2019

De verkoop van het project “Schoener” in “De Haven Spijkenisse” is gestart. Het project omvat 6 royale tweekappers, 19 stijlvolle tussenwoningen en 6 ruime hoekwoningen. De woningen worden klimaatneutraal. Door de directe aansluiting op het stadscentrum van Spijkenisse is de kade de plek om even te genieten. De nabijheid van Rotterdam en de verbinding met het metronetwerk maakt het gebied erg aantrekkelijk binnen de regio.

Het project “Schoener” is ontwikkeld door Ballast Nedam Development en Ballast Nedam West is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit mooie project. 

Gebiedsontwikkeling in Spijkenisse

Schoener is fase 4 van de gebiedsontwikkeling genaamd “De Haven" in Spijkenisse. De woningen hebben een vriendelijke en tijdloze Hollandse architectuur en zijn met een breedte van 5,40 tot 6,00 meter ruim opgezet. Alle 31 woningen beschikken over een lichte woonkamer met open keuken en een compleet afgewerkte badkamer. Op de benedenverdieping is comfortabele vloerverwarming aanwezig. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. Daarnaast zijn diverse individuele aanpassingen en opties mogelijk zodat de woning geheel naar wens wordt. 

Energieneutraal en gasloos

De woningen zijn klaar voor de toekomst en energieneutraal, dit betekent dat ze een EPC van 0 krijgen. De woningen worden gasloos gerealiseerd en voorzien van een warmtepomp, met balansventilatie en zonnepanelen. Hierdoor hebben we woningen zeer lage energielasten en zijn ze goed voor het milieu.

Verkoopinformatie

De rijwoningen starten met een koopsom van € 303.250,- en een twee-onder-een-kapwoningen is beschikbaar vanaf € 469.500-. Meer informatie is te vinden op de projectwebsite van Schoener. De verkoop is in handen van TW3 makelaars.  

De Haven in Spijkenisse

De Haven in Spijkenisse is een woonomgeving waar ontspanning en tijdloos wonen centraal staat. Bootjes dobberen op het water heen en weer met het geluid van touwen die tegen de masten van de zeilboten aan tikken en de vogels die met hun getjilp boven het water vliegen. Er is ruimte voor detailhandel, dienstverlening en horeca, maar vooral veel ruimte om aan het water te wonen en verblijven. Behoefte aan de drukte van de stad; Rotterdam ligt slechts op enkele minuten afstand. In “De Haven" Spijkenisse worden zo'n 550 woningen gerealiseerd verdeeld over 12 fasen, het merendeel van de woningen wordt gerealiseerd door VOF Dijkzone. VOF Dijkzone bestaat uit Dura Vermeer, Ballast Nedam en VORM.