Over Ballast Nedam West

Wellicht kent u Ballast Nedam vooral als bouwconcern van grote projecten, zoals bruggen, tunnels, wegen, ov-terminals en ziekenhuizen. Maar wist u dat Ballast Nedam ook een vertrouwde naam is in de regio? Logisch eigenlijk, we zijn er tenslotte ooit geworteld. Met een blik op de wereld bouwen wij voor thuis. En dat doen we al ruim 30 jaar in Zuid-Holland en Utrecht.

 
Altijd de juiste expertise en capaciteit beschikbaar

Woning- en utiliteitsbouw, projectontwikkeling en groot onderhoud. Daar liggen onze ervaring en kracht. In onze projecten combineren we onze lokale kennis en ervaring met de enorme expertise binnen het Ballast Nedam-concern. Hierdoor hebben we voor elk project – hoe groot, complex of kleinschalig ook - altijd de juiste knowhow (én capaciteit) beschikbaar.

 

Focus op woningbouw

Onze focus als ontwikkelende bouwer ligt vooral op woningbouw in de koop- en vrije-huursector, zowel nieuwbouw als groot onderhoud en woningverbetering. Ook realiseren we veel utiliteitsbouwprojecten voor overheden en bedrijven.

 
Creatieve oplossingen die het verschil maken

In elk project onderscheiden we ons met verrassende, creatieve oplossingen die voor u en de eindgebruikers het verschil maken. Denk aan extra duurzaamheid, een snelle bouwtijd, een bijzonder gebouwconcept, onderscheidende architectuur of het optimaliseren van de grondwaarde. In die oplossingen bundelen we conceptueel denken en technisch vernuft tot oplossingen met veel toegevoegde waarde.

 

Wij spreken uw taal en kennen uw uitdagingen

Uit ervaring weten we ook dat we die meerwaarden alleen kunnen bieden in nauwe samenwerking met u en de eindgebruikers. Wij spreken uw taal en begrijpen de uitdagingen waar u voor staat. Die inlevende kwaliteiten vindt u terug op elk niveau in de organisatie.