Werken bij Ballast Nedam West

Bouwen op z'n Rotterdams

Houd je van aanpakken? Ligt die typische nuchtere Rotterdamse doenersmentaliteit jou wel? Dan voel jij je vast en zeker thuis bij Ballast Nedam West. Je werkt samen met andere enthousiaste professionals aan mooie projecten in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Veel van die projecten ontwikkelen we zelf.

Onderdeel van internationale Ballast Nedam concern

De naam Ballast Nedam ken je vast wel van de grote projecten, zoals bruggen, tunnels, wegen, ov-terminals en ziekenhuizen. Een groot concern met meer dan 2.000 medewerkers en de ambitie om 'de meest kostenefficiënte en competitieve speler in de Nederlandse markt te zijn'. Als regionale vestiging helpt Ballast Nedam West mee die ambities waar te maken.

Van villawijken tot kantoorgebouwen

Vanuit onze vestiging in Capelle aan den IJssel ontwikkelt en realiseert ons team van ruim 100 medewerkers de meest uiteenlopende projecten: van villawijken tot sociale huur appartementencomplexen en kantoorgebouwen. Ook voeren we groot onderhouds- en woningverbeteringsprojecten uit.Samenwerken is het sleutelwoord

Op goede medewerkers zijn we zuinig. Zij bepalen het succes van ons bedrijf. Daarom zorgen we voor een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving met volop ruimte om je talenten te ontwikkelen en te bouwen aan je eigen loopbaan. De omgangsvormen zijn open, eerlijk, sociaal, collegiaal en respectvol, zowel onderling als in de contacten met onze opdrachtgevers en projectpartners. Onze aanpak is gericht op samenwerken met begrip voor de uitdagingen en belangen van onze relaties. Dit typische 'Ballast Nedam West-DNA' werkt aanstekelijk. Tientallen medewerkers werken al vanaf hun studie in het bedrijf.

Pas jij in ons team?

Als nieuwe collega mag je veel van ons verwachten. Maar we verwachten ook veel van jou: initiatief, werklust, creativiteit en het vermogen om als teamplayer samen te werken met collega's en klanten. Bouwen op zijn 'Rotterdams' dus. In ruil krijg je van ons een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. In onze organisatie waar ondernemerschap en innovatie de drijfveren zijn, bieden we veel zelfstandigheid, een professionele werkomgeving en de ruimte om te ondernemen.
Voel je je aangesproken door onze aanpak en denk je dat je in ons team past? Reageer dan snel op de vacature die op jou van toepassing is. Geen vacature voor jouw functie? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. Je krijgt altijd antwoord.

Meer informatie over 'carrière bij Ballast Nedam'

Stage of afstuderen

Voor studenten op zoek naar een boeiende stageplek of traineeprogramma staan de deuren bij Ballast Nedam West altijd open. Dat is ook in ons eigen belang, want we zijn altijd op zoek naar jonge talenten.

Door mee te lopen in ons bedrijf en bij onze projecten, word je ingewijd in de geheimen van de woning- en utilititeitsbouw en de projectontwikkeling. Onze ervaren medewerkers brengen je bovendien de fijne kneepjes van het vak bij.

Open sollicitaties

Zit er geen vacature voor jouw functie bij? Waag dan gerust een open sollicitatie. Misschien hebben we niet meteen een geschikte baan voor je beschikbaar, maar we leren dan wel alvast je kwaliteiten en ambities kennen. Als je open sollicitatie ons aanspreekt, nodigen we je uit voor een nadere kennismaking. Wie weet, bevalt die zo goed dat we contact met je opnemen zodra er een passende functie beschikbaar komt.