Gezicht op Delft en Vermeer

Delft

Gezicht op Delft en Vermeer

Gezicht op Delft en Vermeer is ontwikkeld door Ballast Nedam Development en maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Nieuw Delft, in de voormalige spoorzone van de stad.

Gezicht op Delft

Gezicht op Delft bestaat uit 25 ruime en luxe koopappartementen met uitzicht op De Kolk. De appartementen zijn verdeeld over 5 lagen. In de twee bovenste lagen bevinden zich vier exclusieve penthouses.   

Vermeer

Vermeer bestaat uit 62 huurappartementen aan de Westsingelgracht. Het is een kleinschalig appartementencomplex verdeeld in 3 bouwdelen met ieder een eigen portiekontsluiting.
Mobiliteit is zeer divers ingezet de auto kan worden geparkeerd op 21 plekken op eigen terrein, deelmobiliteit wordt aangeboden en ook fietsen hebben plek gekregen in het plan in een ruime, lichte fietsenstalling per blok aan de Westsingelgracht. Natuurlijk is ook nog eens het station om de hoek om de trein, tram of bus te pakken.

Ligging en omgeving

Gezicht op Delft en Vermeer ligt in de luwte van het centrum en combineert daardoor het beste van twee werelden. De dynamiek van het bruisende leven in de historische binnenstad én het comfort van een rustige, groene en waterrijke omgeving vanwege de ligging aan de Westsingelgracht enerzijds en het Van Leeuwenhoekpark anderzijds