Nieuwe collega:

HR adviseur Marleen van de Wetering

Vanaf maandag 7 maart verwelkomen wij een nieuwe collega: Marleen van de Wetering.

Hierbij wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Marleen van de Wetering en mag me vanaf 7 maart een BN’er noemen. Ik ben werkzaam als HR adviseur bij Ballast Nedam West. Samen met Anouk Mook van Heddes Bouw en Ontwikkeling B.V. werken we aan de instroom, doorstroom, uitstroom en ontwikkeling van het personeel van Heddes en West. Ik ben de afgelopen 14 jaar werkzaam geweest als HR adviseur in de wereld van webcasts/webinars, dus de bouw is geheel nieuw voor mij. De bouwwereld heeft mijn interesse gewekt omdat ik graag samenwerk aan een mooi resultaat. Dit komt mooi samen in de prachtige projecten die Ballast Nedam West oplevert.

Ik kijk er erg naar uit om samen te bouwen aan een organisatie waar we trots op zijn!