Wat we doen

De juiste expertises en capaciteit voor iedere uitdaging

Van geïndustrialiseerde woningbouw tot iconische mixed use gebouwen

We bouwen integraal aan ‘turnkey’-opgaven voor onze klanten. Dit houdt in dat we alle facetten van ontwerpen en uitvoeren op ons nemen en werken met een vaste kern van deskundige partners die als verlengstuk van Ballast Nedam West functioneren.
Woning- en utiliteitsbouw, projectontwikkeling en groot onderhoud. Daar liggen onze ervaring en kracht. Ieder project waarbij we worden uitgedaagd vraagt positiviteit, energie, ambitie, het denken en doen buiten kaders!

Onze expertises

Onze focus als ontwikkelende bouwer ligt vooral op woningbouw in de koop- en vrije-huursector, zowel nieuwbouw als groot onderhoud en woningverbetering. Ook realiseren we utiliteitsbouwprojecten.

Expertises

Slimmer werken leidt tot hogere kwaliteit en lagere kosten

Met ketensamenwerking creëert Ballast Nedam West bewust een samenwerkingsvorm tussen de projectpartijen (ketenpartners), die de gezamenlijke prestaties voor het project verbeteren en de kosten verlagen. Hiermee realiseren we een maximale toegevoegde waarde voor de opdrachtgevers en de gebruikers.

Service en nazorg

Dagelijks onderhoud, beantwoording van vragen na oplevering of uitvoeren van servicewerkzaamheden onder garantie wordt verzorgd door onze afdeling Service en Nazorg.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen in het kader van servicewerkzaamheden? 

Service en nazorg