Eerste appartementen opgeleverd aan de Prins Hendrikstraat in Hoek van Holland

Afgelopen dinsdag zijn de eerste sleutels overgedragen aan de nieuwe bewoners van de Prins Hendrikstraat/Jolinkstraat in Hoek van Holland. In opdracht van WVH Wonen hebben wij in twee gebouwen, 76 huurappartementen gerealiseerd. Met de oplevering van deze appartementen wordt de doorstroming voor starters en gezinnen weer een stukje makkelijker.

De woningen zijn bestemd voor senioren; gelijkvloers, goed toegankelijk en dicht bij alle voorzieningen die zij nu of in de toekomst nodig hebben. De nieuwe bewoners kunnen nu (bijna) allemaal genieten van hun gasloze- en energiezuinige woning. Medio half mei wordt de laatste sleutel overhandigd.

WOS was bij dit feestelijke moment aanwezig en maakte daar een mooi item van. Je kunt de video op hun website terug kijken.