Succesvol Open Huis bij Tuinbuurt Vrijlandt

Succesvol Open Huis bij Tuinbuurt Vrijlandt

Succesvol Open Huis bij Tuinbuurt Vrijlandt

Niets is zo abstract als het kopen van een nieuwbouwwoning dat je alleen nog maar op papier hebt gezien. Je kunt er nog geen gevoel bij krijgen en hoe weet je nu of de woning of de wijk echt bij je past? Daarom organiseerden wij op 7 december een Open Huis in Tuinbuurt Vrijlandt.

Echt Tuinbuurt Vrijlandt ervaren
Geïnteresseerden konden op de bouwplaats twee woningen van binnen bekijken en de riante vijver ervaren. De bouw van fase 1 krijgt door de prefab casco’s steeds meer vorm en met de artist impressies in het achterhoofd konden de bezoekers al een goede voorstelling maken hoe mooi Tuinbuurt Vrijlandt gaat worden. Ook wordt steeds zichtbaarder hoe ruim de wijk is opgezet.

Enthousiaste bezoekers
Er waren ook eerdere kopers naar de openstelling van Tuinbuurt Vrijlandt gekomen. Zij maakten naast potentiële kopers ook gebruik van de kans om de voortgang op de bouwplaats te zien. De goede sfeer en hun enthousiasme over hun toekomstige wijk werkte aanstekelijk. Een foodtruck met verse koffie en chocomelk zorgde voor welkome warmte. Het was een succesvolle middag, er zijn flink wat verkoopgesprekken bij de makelaars van TW3 en Woonvisie ( de goede linken) ingepland. We hopen dus binnenkort nieuwe kopers te verwelkomen in Tuinbuurt Vrijlandt.

Succesvol Open Huis bij Tuinbuurt Vrijlandt