Anita Oudejans wordt Algemeen Directeur Ballast Nedam West

Anita Oudejans wordt Algemeen Directeur Ballast Nedam West

De heer Niels Doodeman is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Ballast Nedam en wordt vanuit zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de regionale bedrijven van het bouw- en ontwikkelbedrijf. Met deze benoeming zet Ballast Nedam een volgende stap in het vergroten van het regionale karakter van haar organisatie.

Met ingang van 1 oktober is Niels Doodeman (1968) vanuit de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor Ballast Nedam West, Ballast Nedam Zuid, Laudy Groep en Heddes Bouw & Ontwikkeling. Naast zijn werkzaamheden binnen de Raad van Bestuur van Ballast Nedam blijft Niels Doodeman algemeen directeur van Heddes Bouw & Ontwikkeling. Ook blijft hij zijn bestuursfunctie binnen Ursem Modulaire Bouwsystemen, tevens onderdeel van Ballast Nedam, uitvoeren.

Zijn functie als algemeen directeur van Ballast Nedam West wordt overgenomen door Anita Oudejans. Zij vervulde voorheen reeds de rol van Hoofd Bouwontwikkeling binnen het organisatieonderdeel. Haar hart voor het vak, focus op betrouwbaarheid en haar klantgerichtheid maken haar tot een zeer geschikte opvolger.

Anita Oudejans: ooit één van de eerste vrouwelijke werkvoorbereiders van Ballast Nedam International

Het is 1997 wanneer Anita Oudejans afstudeert aan de HTS Bouwkunde en direct start als één van de eerste vrouwelijke werkvoorbereiders van Ballast Nedam International. Na een woningbouwproject op St. Maarten en een periode in Nederland doet ze ervaring op binnen meerdere bouwbedrijven en een interieurontwerpbureau.  

Gezonde groei van Ballast Nedam West

In haar nieuwe rol als Algemeen Directeur gaat zij zich hard maken voor de gezonde groei van Ballast Nedam West en de groei van alle collega’s. “Bij groei van mensen denk ik aan de persoonlijke ambities en vaardigheden van individuen en teams. Door samen flexibel te zijn, functie-overschrijdend te denken en actief te werken aan het ontwikkelen van talent kunnen we wendbaar zijn in deze veranderende markt en onze groeidoelstelling waarmaken. We gaan ons nadrukkelijker profileren als bedrijf met een familiaire sfeer en korte lijnen. Zo bouwen we aan de toekomst van onze klanten én de toekomst van ons bedrijf.”