41 Ambachten

Hendrik-Ido-Ambacht

41 Ambachten

41 Ambachten ligt in het plangebied ‘de Straatjes’ van de wijk Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze plek, aan de rand van de Sophiapolder, geniet je van het landelijke karakter, terwijl je ook in een mum van tijd op de snelweg bent naar je werk. Voor een boodschap in het dorpscentrum of naar je vaste sportavond pak je natuurlijk gewoon de fiets. Alles is er lekker dichtbij!

In De Straatjes worden 41 nieuwbouwwoningen gerealiseerd in de typen Straatwoning, Pergolawoning, Bungalow en Twee-onder-een-kapwoning. De negen straatwoningen liggen iets dichter aan de straat dan de andere woningen in het nieuwbouwplan maar hebben een woonoppervlakte van ca. 125 tot 140 m2. De 14 pergolawoningen liggen aan een fraaie groenzone en hebben een oppervlakte van ca. 125 tot 140 m2. De 10 bungalows hebben een woonoppervlakte van circa 140 m2. Aan de parkachtige Scheepsloper komen acht moderne twee-onder-één-kapwoningen met een woonoppervlakte van 160 tot 170 m2.

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn energiezuinig en toekomstbestendig. Ze hebben bijvoorbeeld geen gasaansluiting meer én door zelf ook zuinig om te gaan met water of te kiezen voor een regenton om water op te vangen draag je bij aan minder energieverbruik.

41 Ambachten