De Haven – Schoener

Spijkenisse

De Haven - Schoener

Middenin de metropoolregio, in de gemeente Nissewaard, ligt De Haven: een nieuwe wijk vol knusse buurten, omgeven door water en veel voorzieningen. In deze wijk ontwikkelt Ballast Nedam Development het deelplan “Schoener” welke bestaat uit 31 ruime zeer betaalbare koopwoningen, ontworpen in de populaire jaren dertig bouwstijl.

Omschrijving

Het project omvat 6 royale tweekappers, 19 stijlvolle tussenwoningen en 6 ruime hoekwoningen. De woningen worden klimaatneutraal. Ballast Nedam West is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit mooie project.

Ligging en omschrijving

Plan “Schoener” ligt tussen de Elementenweg en de Havenkade, centraal in nieuwbouwwijk De Haven. De woningen in Schoener krijgen een sfeervolle en dorpse architectuur. Alle woningen beschikken over een grote tuin en een eigen parkeerplaats. De 2-onder-1-kapwoningen worden opgeleverd met een aangebouwde garage. En voor wie letterlijk wil aanmeren in De Haven bestaat de mogelijkheid om nagenoeg voor de eigen deur een ligplaats te kopen. 

Duurzaam wonen

Alle woningen in Schoener zijn energieneutraal. Ze krijgen een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0. Dit betekent dat de energie die nodig is voor verwarming en ventilatie door voorzieningen in en op de woning zelf wordt opgewekt.

Wonen op loopafstand van rust, ruimte en stedelijke voorzieningen

Project Schoener ligt in het hart van De Haven Spijkenisse. Je woont hier op loopafstand van alles wat deze plek zo bijzonder maakt: de kades aan de haven zelf uiteraard, de Oude Maas en ook het vernieuwde stadscentrum, met al haar winkels, horecagelegenheden, bibliotheek en theater. Zoek je nog meer stedelijk vertier? Dan rijd je zo naar Rotterdam: in 20 minuten sta je op de Coolsingel. Ben je meer een rustzoeker? Ook dan zit je in Schoener op je plek. Aan de Oude Maas kun je van schitterende vergezichten genieten en rondom Spijkenisse liggen uitgestrekte polders en natuurgebieden, waar je zo op de fiets naartoe kunt. Even verderop - heel goed met de auto te bereiken - vind je het strand van Rockanje. Lekker uitwaaien of op zomerse dagen genieten van de zon.