Juliana van Stolberglaan

Den Haag

Juliana van Stolberglaan

In de mooie Haagse wijk Bezuidenhout, op de plaats waar het voormalige kantoorgebouw van TNO stond van ca. 13.000 m², worden vier woongebouwen van hoge kwaliteit ontwikkelt. In totaal betreft het 128 huurappartementen met deels een ondergrondse parkeergarage.

Het woonproject bestaat uit vier appartementsgebouwen met in totaal 128 appartementen en 132 parkeerplaatsen. De appartementen liggen in Den Haag in het woongebied Bezuidenhout-Midden. De appartementsgebouwen hebben zeven verdiepingen en verschillende type appartementen. Ieder appartement beschikt over een privé buitenruimte en berging. Het gemiddelde woonoppervlak is circa 94 m².

De fundering bestaat uit poeren en balken en een in de grondgevormde, grondverdringende palen. De begane grondvloer wordt een geïsoleerde kanaalplaat. De overige vloeren is een breedplaatvloer en de wanden worden in het werk gestort.

Het Haagse Bezuidenhout kent relatief veel gedateerd woningaanbod en kan zich nu verheugen op de komst van deze nieuwe wooncomplexen. Naar verwachting wordt de nieuwbouw eind 2020 opgeleverd.