De Haven - Bark

Spijkenisse

De Haven - Bark

De Haven - Bark

Middenin de metropoolregio, in de gemeente Nissewaard, ligt De Haven: een nieuwe wijk vol knusse buurten, omgeven door water en veel voorzieningen. In deze wijk ontwikkelt Ballast Nedam Development het deelplan “Bark” bestaande uit 44 woningen.

Ligging en omschrijving

Plan de Bark ligt tussen de Elementenweg en de Havenkade, centraal in nieuwbouwwijk De Haven. De Bark bestaat uit 34 ruime maar zeer betaalbare koopwoningen, ontworpen in de populaire jaren ’30-bouwstijl en 10 nostalgische kadewoningen. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats. . En voor wie letterlijk wil aanmeren in De Haven bestaat de mogelijkheid om nagenoeg voor de eigen deur een ligplaats te kopen

Duurzaam wonen (van “de haven”)

Alle woningen in Bark zijn energieneutraal. Ze krijgen een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0. Dit betekent dat de energie die nodig is voor verwarming en ventilatie door voorzieningen in en op de woning zelf wordt opgewekt.

Omgeving

Toe aan een stevige strandwandeling? Cultuur snuiven? Of urenlang shoppen tot je erbij neervalt? In Spijkenisse, bruisend hart van de metropoolregio Rotterdam, zul je je niet snel vervelen. In de directe omgeving van Spijkenisse vind je de prachtigste stranden, de beste musea, heel veel industrieel en cultureel erfgoed en verrassend veel natuur. Fiets, rij of pak de watertaxi naar Delfshaven, wandel tussen de Gallowayrunderen in het Hartelpark of geniet van de rust in recreatiegebied Bernisse.

De “Bark” bevindt zich op een steenworp afstand van het vernieuwde Stadscentrum van Spijkenisse. Voorzieningen als een theater, bioscoop, diverse winkels en scholen voor zowel basis als voortgezet onderwijs, zijn in de directe nabijheid. Ook de stedelijke gezelligheid van Rotterdam is vlakbij: in 20 autominuten sta je op de Coolsingel.

Wilt u meer weten over het project de Bark?

Kijk dan op de projectwebsite.

www.barkspijkenisse.nl