De haven - Schipper fase 2

Spijkenisse

De haven - Schipper fase 2

Midden in de metropoolregio Rotterdam, in de gemeente Nissewaard, ligt De Haven: een nieuwe wijk vol knusse buurten, omgeven door water en veel voorzieningen. In deze wijk ontwikkelt Ballast Nedam Development het deelplan “Schipper” bestaande uit 59 woningen.

Ligging en omschrijving

Plan de Schipper ligt tussen de Elementenweg en de Havenkade, centraal in nieuwbouwwijk De Haven. De Schipper bestaat uit 31 royale kadewoningen en 28 appartementen met een eigen parkeerplaats. En voor wie letterlijk wil aanmeren in De Haven bestaat de mogelijkheid om nagenoeg voor de eigen deur een ligplaats te kopen.

Duurzaam wonen

Alle woningen in Schipper zijn energieneutraal. Ze krijgen een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0. Dit betekent dat de energie die nodig is voor verwarming en ventilatie door voorzieningen in en op de woning zelf wordt opgewekt.

Omgeving

Toe aan een stevige strandwandeling? Cultuur snuiven? Of urenlang shoppen tot je erbij neervalt? In Spijkenisse, bruisend hart van de metropoolregio Rotterdam, zul je je niet snel vervelen. In de directe omgeving van Spijkenisse vind je de prachtigste stranden, de beste musea, heel veel industrieel en cultureel erfgoed en verrassend veel natuur. Fiets, rij of pak de watertaxi naar Delfshaven, wandel tussen de Gallowayrunderen in het Hartelpark of geniet van de rust in recreatiegebied Bernisse.

De “Schipper” bevindt zich op een steenworp afstand van het vernieuwde Stadscentrum van Spijkenisse. Voorzieningen als een theater, bioscoop, diverse winkels en scholen voor zowel basis als voortgezet onderwijs, zijn in de directe nabijheid. Ook de stedelijke gezelligheid van Rotterdam is vlakbij: in 20 autominuten sta je op de Coolsingel.

De haven – Schipper

Wilt u meer weten over het project de Schipper? Kijk dan op de projectwebsite

De haven – Schipper