Woningbouw

In heel de Randstad bouwen we huizen waar de nieuwe bewoners zich thuis voelen. We bouwen met oog op de toekomst: gasloos en met grote aandacht voor de wensen van onze klanten.

Ballast Nedam West heeft een lange historie als woningbouwer. In de ruim 50 jaar waarin we actief zijn in de Randstad, hebben we duizenden nieuwe woningen gerealiseerd, waarvan we vele ook zelf hebben ontwikkeld.

De doelgroepen zijn divers en lopen uiteen van studentenhuisvesting, huurwoningen voor beleggers en woningcorporaties of koopwoningen voor de particuliere markt. Ook de gebouwen waarin we woningen realiseren zijn zeer divers; van grondgebonden woningen in een uitbreidingswijk tot binnenstedelijke mixed use woontorens met appartementen.

Centraal bij onze betrokkenheid staat altijd de beste oplossing voor het project en de beleving en kwaliteit voor de eindgebruiker.

Kopersbegeleiding

Met een team van kopersbegeleiders zorgen we ervoor dat het gehele traject van aankoop tot oplevering gefaciliteerd is. Onze kopersbegeleiders zijn vroeg in het bouwproces betrokken om praktische zaken die bijdragen aan het woongenot in te brengen in de ontwerpen en opties te bedenken die de woonbeleving van de toekomstige bewoners vergroten. Bij het maken van keuzes in relatie tot indelingen, installatie, tegels, sanitair en keuken adviseren we samen met onze projectpartners om zo maximaal invulling te kunnen geven aan de wensen. Tijdens de bouw houden we kopers op de hoogte en is er met regelmaat de mogelijkheid om de voortgang van de bouw van de woning op locatie te bekijken.

Zo worden onze klanten vanaf het eerste gesprek met de makelaar tot de oplevering met raad en daad bijgestaan.

Terug naar